Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
2 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
709 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1153.4 kJ /
275.7 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Leek and Potato Soup
40 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Berry Dream
10 min
Spanish Rice
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Vegetable Soup
35 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min